VRES - 10h Petit Le Mans | Announcement - 08.10.2022

U

User 20082

Ankuendigung_10H-Road_Atlanta.jpg


Endurance Special - 10 H Petit Le Mans!

DateSaturday, 8th of October
Car ClassesGTE, LMP3, LMP2
Type of Startflying (manuell formation lap)
Race Duration10 h (600 min)
Time Scale1x
Fuel & Tyre Usage1x
Damage60 %

Server Details

Namevirtualracing.org #2 VRES
Passwordas usual
Training12:00 - 13:00 (60 Min)
Qualification GTE*13:00 - 13:15 (15 Min)
Qualification LMP3*13:15 - 13:30 (15 Min)
Qualification LMP2*13:30 - 13:45 (15 Min)
Warmup13:45 - 14:00 (15 Min)
Race14:00 - 24:00 (600 Min)
(*All Classes must be on the server at the beginning of the qualification)
All times are CET

Live Timing & Records

Live Timing:hier:
Records:hier:

Track Map

RoadAtlanta2017.png


Weather Forecast

Real-time weather according to the situation on site.
:hier: Weather forecast

Available Cars

Car ClassSteam StoreTemplate
LMP2Oreca 07 LMP2[PSD]
LMP3Ligier JS P320 LMP3[PSD]
Norma M30 LMP3[PSD]
GTEAston Martin Vantage GTE[PSD]
BMW M8 GTE[PSD]
Corvette C7R GTE[PSD]
Corvette C8R GTE[PSD]
Ferrari 488 GTE[PSD]
Porsche 911 GTE[PSD]

Workshop

VRES 12h Workshop

Registration

Free for all - i.e. anyone may participate, even without having paid the VR fee.

There will be a grid for 50 teams. The division of the classes is regulated as follows:
  • LMP2 15 slots
  • LMP3 15 slots
  • GTE 20 slots

If there are vacancies in a class, they can be filled by other classes.

We ask for registration in the dashboard (you must be logged in to the portal). Please register only the team leader of each team.

After the registration in the dashboard please fill in the team registration and start number in the following thread.

Carskins

For new skins please follow these rules. (Regulations § 11 ff.)
  • The paint jobs must be created according to the new method (Tutorial).
  • Please use the Templates which are linked above
  • Number plates (incl. series and VR logo) are part of the skin specification.
  • One number plate must be placed on the front, one on the left door and one on the right door. The exact position is up to you.
  • "Don't change" areas in the templates may not be changed.
  • Already assigned start numbers can be taken from the list of participants.
  • Please upload the finished skin as a packed file (zip) in the portal in the driver list.
  • Please submit the skins until 01.10.2022 - 23:59 o'clock at the latest. After that, late submitted or revised skins can only be accepted in exceptional cases.

Stewards

There will be a live stewards.

Important Links

:hier: Portal
:hier: General Regulations
:hier: Event Regulations
:hier: Bulletins
:hier: Registration starts at 04.09.2022 - 20:00
:hier: English Version of the Forum
 
Zuletzt bearbeitet:
U

User 20082

Ankuendigung_10H-Road_Atlanta.jpg


Endurance Special - 10 H Petit Le Mans!

Datum08.10.2022
Fahrzug KlassenGTE, LMP3, LMP2
Startformfliegend (manuelle Einführungsrunde)
Rennlänge10 h (600 min)
Zeitfaktor1x
Fuel & Tyre Usage1x
Schaden60 %

Server Details

Namevirtualracing.org #2 VRES
Passwortwie immer
Training12:00 - 13:00 (60 Min)
Qualifikation GTE*13:00 - 13:15 (15 Min)
Qualifikation LMP3*13:15 - 13:30 (15 Min)
Qualifikation LMP2*13:30 - 13:45 (15 Min)
Warmup13:45 - 14:00 (15 Min)
Rennen14:00 - 24:00 (600 Min)
(*All Classes must be on the server at the beginning of the qualification)
Alle Zeiten sind CET (Central European Time)

Live Timing & Records

Live Timing:hier:
Records:hier:

Track Map

RoadAtlanta2017.png


Wetterprognose

Echtzeitwetter entsprechend der Situation vor Ort.
:hier: Wettervorhersage

Verfügbare Fahrzeugklassen

KlasseSteam StoreTemplate
LMP2Oreca 07 LMP2[PSD]
LMP3Ligier JS P320 LMP3[PSD]
Norma M30 LMP3[PSD]
GTEAston Martin Vantage GTE[PSD]
BMW M8 GTE[PSD]
Corvette C7R GTE[PSD]
Corvette C8R GTE[PSD]
Ferrari 488 GTE[PSD]
Porsche 911 GTE[PSD]

Workshop

VRES 12h Workshop

Anmeldung

Free for all - d.h. jeder darf teilnehmen, auch ohne den VR-Beitrag entrichtet zu haben.

Es wird ein Grid für 50 Teams geben. Die Aufteilung der Klassen ist wie folgt geregelt:
  • LMP2 15 Plätze
  • LMP3 15 Plätze
  • GTE 20 Plätze

Bleiben Plätze in einer Klasse frei können diese durch andere Klassen gefüllt werden.

Wir bitten um Anmeldung im Dashboard (dazu muss man im Portal angemeldet sein).
Es meldet sich bitte nur der Teamchef eines jeden Teams an.

Nach der Anmeldung im Dashboard bitte in dem folgenden Thread (folgt) die Teammeldung sowie Startnummer

Carskins

Für neue Skins bitte folgende Regeln beachten. (Reglement § 11 ff.)
  • Die Lackierungen müssen gemäß der neuen Methode (Tutorial) erstellt werden.
  • Nummerntafeln (inkl. Serien- und Vereinslogo) gehören zur Skin-Vorgabe. Eine Nummerntafel muss auf der Front, eine auf der linken Tür und eine auf der rechten Tür angebracht werden. Die genaue Position ist euch überlassen.
  • "Don't change" Bereiche in den Vorlagen dürfen nicht verändert werden.
  • Bereits vergebene Startnummern können der Teilnehmerliste entnommen werden.
  • Den fertigen Skin ladet ihr bitte als gepackte Datei (zip) im Portal in der Fahrerliste hoch.
  • Abgabe der Skins bitte bis spätestens 01.10.2022 - 23:59 Uhr. Danach können zu spät eingereichte oder überarbeitete Skins nur in Ausnahmefällen angenommen werden.

ReKo

Es wird eine Live Reko geben.

Wichtige Links

:hier: Portal
:hier: Allgemeines Reglement
:hier: Event Reglement
:hier: Bulletins
:hier: Anmeldung ab 04.09.2022 - 20:00
 
Zuletzt bearbeitet:
Oben